Donatie

Wilt u meer weten over het archief en DNA onderzoek naar de vader van de oudst bekende Brussee voorvader “Samuel Jacobsen”? En wilt u meer interessante details en verhalen over de zeer oude oorsprong van de familienaam Brussee te weten komen?

Doneer een zelf te bepalen bedrag via onderstaande donatieknop.

Zo helpt u ons meer gericht Y-DNA onderzoek te doen in het land van herkomst.

Iedere € 50,– aan donaties zal beloond worden met een nieuwe pagina over het Brussee stamboomonderzoek naar de herkomst van de Brussee’s voor het jaar 1639. Zes jaar archief en DNA onderzoek heeft heel wat interessante, nog onbekende familiegeschiedenis opgeleverd in Nederland en daarbuiten.

Bijvoorbeeld, een belangrijke mijlpaal die we door een bepaalde DNA test hebben verkregen, bevestigt het land van herkomst van de Brussee voorvaderen.

Met donatie maakt u meer Y-dna onderzoek, bij mogelijk verwante families, in het land van herkomst mogelijk.

Nieuw gepubliceerde pagina’s zullen voor alle geïnteresseerden toegankelijk zijn en blijven.

STAND VAN DE DONATIES

Op iedere eerst volgende nieuw te verwachte pagina zal de stand van de donaties vermeld staan met vermelding van de datum van de laatste donatie en de titel waarover de pagina zal gaan.

Deze nieuw te verwachte pagina is te vinden:

Via de kop “ONDERZOEK HERKOMST BRUSSEE” op de homepage. Daar staan de pagina’s met titels die reeds gepubliceerd zijn. En er staat een eerst volgende te verwachte pagina en een tweede te verwachte pagina.

Nieuw Brussee DNA onderzoek

Nieuwe informatie zal via een aparte pagina te lezen zijn.

Als u de naam Brussee draagt en mee wilt doen aan het DNA project en daar graag informatie over wilt hebben, kunt u mij een mail sturen naar onderstaand mailadres.

De mensen die dit bijzondere Brussee stamboom/DNA project steunen, wil ik zeer hartelijk bedanken! En zal mijn dank omzetten in pagina’s vol interessante informatie over vondsten van de terug gevonden Brussee familiegeschiedenis. Bekijk hiervoor deze website regelmatig voor nieuwe toevoegingen.

Lisanne Imholz-Komijn

E-mailadres: brussee@klimda.nl

Doneren!